[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Event / Оглас за проектен асистент

Оглас за проектен асистент

May
21

Коалиција Сите за правично судење објавува оглас за проектен асистент.

Работниот однос ќе трае од 17 јуни 2019 до 31 јануари 2020 година со можност за продолжување

 

Критериуми:

  • Завршено високо образование
  • Да се придржува до принципите на професионално работење, објективност и доверливост
  • Одлично познавање на Microsoft Word, Microsoft Excel и Microsoft Power Point
  • Работно искуство во невладин сектор ќе се смета за предност
  • Магистратура ќе се смета за предност

 

Работни задачи:

  • Комуникација со државни институции, соработници, други граѓански организации и органи
  • Теренска работа
  • Тековно канцелариско работење
  • Организирање на обуки, настани, конференции

Работно  време: 40 часа неделно

Предвиден бруто надоместок: 22.640 денари

Рокот за пријавување е до 03.06.2019 година на следната е-маил адреса: hr@all4fairtrials.org.mk со назнака: „За проектен асистент“

Напомена: Биографиите кои што нема да бидат испратени во word или pdf документ нема да бидат земени предвид.

Селекцијата на кандидати ќе биде спроведена по принципот на спроведени интервјуа.

Top