caft
Јавен повик за набавка на услуги – правен експерт за Судски совет и Совет на јавните обвинители
05/02/2024
Јавен оглас за привремен ангажман на судски набљудувачи
17/06/2024
Јавен повик за учество на обука за примена на Законот за кривичната постапка и стандардите за фер и правично судење
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more