caft
Јавен повик за набавка на услуги – правен експерт за судски постапки
05/02/2024
caft
Јавен повик за учество на обука за примена на Законот за кривичната постапка и стандардите за фер и правично судење
20/03/2024
Јавен повик за набавка на услуги – правен експерт за Судски совет и Совет на јавните обвинители
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more