НОВОСТИ

20/03/2024

Јавен повик за учество на обука за примена на Законот за кривичната постапка и стандардите за фер и правично судење

Коалицијата „Сите за правично судење“ во партнерство и со финансиска поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, организира две дводневни обуки за магистрираните студенти по право и студентите по право кои се запишани во последна година на додипломски студии. Обуките ќе бидат на македонски јазик и во траење од […]
20/03/2024

Јавен повик за учество на обука за примена на Законот за кривичната постапка и стандардите за фер и правично судење

Коалицијата „Сите за правично судење“ во партнерство и со финансиска поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, организира две дводневни обуки за магистрираните студенти по право и студентите по право кои се запишани во последна година на додипломски студии. Обуките ќе бидат на македонски јазик и во траење од […]
Јавен повик за учество на обука за примена на Законот за кривичната постапка и стандардите за фер и правично судење
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more