Кога чуварите на правото ќе потфрлат, граѓаните го носат товарот
11/06/2020
Известување за соработка со Основен кривичен суд Скопје
09/09/2020
Начелото на пресумпција на невиност треба доследно да биде почитувано во судските постапки!
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more