Реакција по укинувањето на законот за спречување и заштита од дискриминација
15/05/2020
caft
Јавна реакција во поглед на постапувањето на јавното обвинителство и судот во предметот К-930/18 (КОМИСИЈА)
20/04/2022
Јавна реакција за непостапување на надлежните институции по пријава на семејно насилство
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more