[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Archive by category "MEMBER ORGANIZATIONS"

MEMBER ORGANIZATIONS

Прва детска амбасада Меѓаши објави апел до родителите, старателите, училиштата и другите установи

Собранието на Првата детска амбасада во светот МЕЃАШИ на 26 февруари 2020 одржа седница на која членовите ја изразија загриженоста за ситуацијата со корона вирусот. Тие упатија апел до родителите, старателите, училиштата и другите установи каде се собираат деца, да ги следат препораките од Министерството за образование и наука како и препораките од Министерството за здравство. Ги охрабруваме властите здравјето на децата да го стават како приоритет! Да се посвети големо внимание на превентиват...
Повеќе
Top