[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Event / Поддршка на судските и кривично правните реформи – Скопје

Поддршка на судските и кривично правните реформи – Скопје

May
23

Коалицијата на здруженија на граѓани „Сите за правично судење“ има чест да ве покани на тркалезната маса „Поддршка на судските и кривично правните реформи“ која ќе се одржи на ден 23.05.2018 година (среда), во Скопје, во Холидеј Ин, со почеток од 11:00 часот.

Поводот за оваа тркалезна маса е одбележувањето на 15 години постоење на Коалицијата „Сите за правично судење“. Во изминатите 15 години, Коалицијата успешно ја остварува својата мисија во следење на почитувањата на човековите права и слободи на граѓаните, како и да ја поврати довербата на граѓаните во судството и другите институции на системот. Преку остварувањето на својата мисија, Коалицијата се стреми кон достигнувањето на својата визија која што ја има, а тоа е моќна и стабилна организација во држава во која што целосно ќе се почитуваат човековите права и слободи, со посебен акцент на стандардите на правично судење, како елементарен услов за интегрирање во Европската Унија.

Top