[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Event / Завршна конференција „Законот се пишува, правдата се практикува“

Завршна конференција „Законот се пишува, правдата се практикува“

Dec
14

Коалицијата на здруженија на граѓани “Сите за правично судење” со задоволство Ве поканува на завршната конференција што ќе се одржи на ден 14.12.2017 година (четврток) во Скопје, хотел Холидеј Ин, со почеток во 10.00 часот.

На завршната конференција ќе бидат презентирани резултатите од анализата на прибраните и обработени податоци во рамки на проектот “Законот се пишува, правдата се практикува” имплементиран од Коалицијата со поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје и ќе им бидат доделени сертификати на учесниците кои успешно ја завршија теоретската и практична обука во рамки на истиот.

Оваа активност е дел од проектот “Законот се пишува, правдата се практикува” имплементиран од Коалицијата со поддршка од Мисијата на ОБСЕ во Скопје.

Повеќе информации може да видите на следниот линк.

Top