[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Archive by category "NEWS" (Page 2)

NEWS

Јавен повик за новинари за изработка на истражувачки стории од областа на правосудството

Фондација Отворено општество-Македонија во партнерство со Коалиција „Сите за правично судење“ во рамки на проектот „Зајакнување на капацитетите на истражувачките новинари во областите од Поглавјето 23, а со фокус на правосудството“ објавува ЈАВЕН ПОВИК  ЗА НОВИНАРИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ИСТРАЖУВАЧКИ СТОРИИ ОД ОБЛАСТА НА ПРАВОСУДСТВОТО Во рамки на проектот ќе бидат ангажирани 10 новинари кои што ќе треба да изработат истражувачки стории на теми од областа на правосудството: „Пречките на патот до ...
Повеќе
Top