[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Event / Јавен повик за ангажирање на асистент

Јавен повик за ангажирање на асистент

Jun
21

Коалицијата на здруженија на граѓани „Сите за правично судење“ објавува

ЈАВЕН ПОВИК

за ангажирање на асистент

 

Кандидатите/ките за оваа позиција треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Висока стручна спрема најмалку 300 ЕКТС – од областа на правото
  • Да се придржува до принципите на професионално работење, објективност и доверливост
  • Одлично познавање на Microsoft Word, Microsoft Excel и Microsoft Power Point
  • Работно искуство во невладин сектор, а како предност ќе се смета и работно искуство во судовите на Република Македонија

Работни задачи:

  • Мониторинг на судски постапки
  • Комуникација со државни институции, соработници, други граѓански организации и органи
  • Теренска работа
  • Тековно канцелариско работење

Работно време: 20 часа неделно.

Рокот за пријавување е до 28.06.2018 година на следната е-маил адреса: hr@all4fairtrials.org.mk со назнака: „За асистент“

Напомена: Биографиите кои што нема да бидат испратени во word или pdf документ нема да бидат земени предвид.

Селекцијата на кандидати ќе биде спроведена по принципот на спроведени интервјуа.

Top