[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Event / Оглас за финансиски асистент

Оглас за финансиски асистент

Oct
28

 

Коалиција Сите за правично судење објавува оглас за финансиски асистент.
Ангажманот ќе трае од 05 ноември 2019 до 17 февруари 2020 година со можност за продолжување.

Критериуми:

 • Завршено високо образование
 • Да се придржува до принципите на професионално работење, објективност и доверливост
 • Одлично познавање на Microsoft Word и Microsoft Power Point
 • Напредно познавање на Microsoft Excel
 • Работно искуство во невладин сектор ќе се смета за предност

Работни задачи:

 • Тековно административно и финансиско работење
 • Водење на интерни буџети
 • Работа во/со банка, пополнување на налози и финансиска документација
 • Копирање и скенирање и архивирање на проектна документација
 • Асистирање во работните задачи на финансискиот менаџер
 • Други задачи кои ќе му ги довери финансискиот менаџер во координација со проектните координатори

 

Работно  време: 20 часа неделно и работно време од 10:30 до 14:30

Рокот за пријавување е до 01.11.2019 година на е-пошта: hr@all4fairtrials.org.mk со назнака: „За финансиски асистент“
Напомена: Биографиите кои што нема да бидат испратени во word или pdf документ нема да бидат земени предвид.

Селекцијата на кандидати ќе биде спроведена по принципот на спроведени интервјуа.

Top