[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1990.0549938529887!2d21.428565697555964!3d41.99323095396087!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0000000000000000%3A0xd367872aff144897!2sCoalition+%22All+For+Fair+Trials%22!5e1!3m2!1sen!2s!4v1458579753963&w=600&h=450]
Home / Event / Оглас за асистент

Оглас за асистент

Aug
27

 

Коалиција „Сите за правично судење“ објавува оглас за ангажирање на асистент во извршната канцеларија.
Ангажманот ќе трае од 15 септември 2019 година до 15 март 2020 година.

Критериуми:

  • Завршени додипломски правни студии
  • Одлично познавање на Microsoft Word, Microsoft Excel и Microsoft Power Point

Работни задачи:

  • Тековно канцелариско работење
  • Организирање на обуки, настани, конференции

Предвиден бруто надоместок: 6000 денари

Рокот за пријавување е до 09.09.2019 година на следната е-маил адреса: hr@all4fairtrials.org.mk со назнака: „За асистент“

Напомена: Биографиите кои што нема да бидат испратени во word или pdf документ нема да бидат земени предвид.

Селекцијата на кандидати ќе биде спроведена по принципот на спроведени интервјуа.

Top